G-68LZJG9TQB
top of page
Botox-injeksjon

Rynkebehandling

Behandlingstid

15 Min

Nedetid

1 time (små blåflekker kan oppstå)

Tilbake på jobb

Samme dag

Varighet av resultater

Må gjentas hver 4-6 mnd for å vedlikeholde resultatet

Resultater

Kontinuerlig

Bedøvelse

Nei

Rynkebehandling

Vi har ikke lov å informere om legemidler i vår markedsføring og vil derfor ikke bruke legemidlets navn i denne informasjonen. 

 

Mann får botox

Hva er rynkebehandling? Rynkebehandling er en muskelavslappende behandling.

Hvordan virker det? Injeksjonene plasseres i områder der muskeaktiviteten er høy og har laget linjer, eller der man vil forebygge linjer i huden.

Hva er virkningen? Virkningen av rynkebehandling er for mange at det stopper spenninger spesielt i panneområdet, og gir et avslappet utseende.

Hvilke bivirkninger? Potensielle bivirkninger kan variere fra person til person, men her er noen mulige bivirkninger som kan oppstå: 1: Smerte og ubehag: Umiddelbart etter injeksjonen kan du oppleve mild smerte, ubehag eller ømhet på injeksjonsstedet. Dette er vanligvis midlertidig og forsvinner etter kort tid. 2: Blåmerker, noen mennesker kan få blåmerker på injeksjonsstedet. Dette skyldes vanligvis at nålen har truffet et blodkar. Blåmerkene er vanligvis midlertidige og forsvinner etter noen dager eller uker. 3: Rødhet og hevelse, du kan oppleve midlertidig rødhet og hevelse rundt injeksjonsstedet. Dette er vanligvis mildt og går bort av seg selv i løpet av noen timer eller dager. 4: Hodepine, noen mennesker kan oppleve milde hodepiner etter behandlingen. Dette er vanligvis kortvarig og går over av seg selv. 5: Ptose (hengende øyelokk) En sjelden bivirkning er ptose, som er en midlertidig tilstand der øyelokket synker ned. Dette kan påvirke synsfeltet ditt og gi deg et trett eller asymmetrisk utseende. Tilstanden forsvinner vanligvis innen noen uker eller måneder. 6: Allergiske reaksjoner, selv om det er sjelden, kan noen mennesker oppleve allergiske reaksjoner på Botox. Symptomer kan inkludere kløe, elveblest, pustevansker eller hevelse i ansiktet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du oppsøke lege umiddelbart. Det er viktig å huske at bivirkninger kan variere, og det er mulig å oppleve andre reaksjoner som ikke er nevnt her. For å redusere risikoen for bivirkninger, er det viktig å få behandlingen utført av et kvalifisert og erfaren helsepersonell. De kan gi deg mer informasjon om bivirkninger og veilede deg gjennom behandlingsprosessen.

Hva koster behandlingen? Sjekk prislisten på hudagenten.bestille.no

bottom of page