G-68LZJG9TQB
top of page

Jet set Sun

Jetset sun

Om Jet set sun

En vannbasert, luktfri spraytan som gir en naturlig brunfarge på bare 3 minutter! Spray på, la tørke og du kan kle på deg som normalt! Fargen sitter 4-10 dager, den kan påføres over make-up. Den er basert på brunt sukker og 80 % vann. Kan brukes både på ansikt og kropp, passer til alle hudtyper.

 

Sprayen kleber ikke og legger seg ikke i rynker, porer eller arr. Fargen kommer til syne etter bare tre minutter, slik at man raskt er klar for å gå ut med en frisk og lekker farge.

Rist flasken godt før bruk og spray på med sirkulære bevegelser 25 til 30 cm fra huden. Vent åtte timer før dusj eller bad etter påføring. For best resultat lønner det seg å skrubbe huden og påføre fuktighetskrem i god tid før selvbruningen. Beskytter ikke mot UV-stråling.

 

Dermatologisk testet, uten parfyme

 

Jet Set Sun er formulert med DHA, som gir en bronsefarge uten den oransje undertonen som vanligvis forbindes med selvbruner. I tillegg til å gi en naturlig brunfarge er den helt luktfri.

 

Våre oljer er 100 % rene og naturlige.

Alle våre produkter er dermatologisk testet, ikke-komedogene og parabenfrie. Vi har aldri testet og vil aldri teste produktene våre på dyr.

JETSET SUN

Jet Set Sun fra BT Cosmetics er en fantastisk selvbruningsspray som gir deg en vakker glød på 1-2-3. Jet Set Sun er helt luktfri, har en formula basert på rene ingredienser (brunt sukker og vann) og kleber ikke. Den passer til alle hudtyper, kan brukes på både ansikt og kropp – og også over makeup eller som konturering. Hva venter du på? Prøv bestselgeren Jet Set Sun i vår nettbutikk i dag.

bottom of page