G-68LZJG9TQB
top of page

ZO Skin Health
Body solutions

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

 

ZO Skin Health er et merke som tilbyr en rekke hudpleieprodukter for ansikt og kropp, samt for ulike hudproblemer som akne, solskader og aldring. De bruker en rekke ingredienser i produktene sine, inkludert retinoler, antioksidanter og vekstfaktorer, for å bidra til å forbedre den generelle helsen og hudens utseende.

 

ZO Skin Health body-serien inkluderer produkter som er designet for å målrette mot spesifikke hudproblemer på kroppen, som tørrhet, ujevn tekstur og misfarging.

bottom of page