G-68LZJG9TQB
top of page
Sprengte blodkar på ben

Mikrosklerosering

Behandlingstid

60 Min

Ingen nedetid

Påberegn støttestrømper samme dag

Tilbake på jobb

Samme dag

Varighet av resultater

Permanent, men nye kar kan oppstå  samme område

Resultater

Kontinuerlig

Bedøvelse

Nei

Mikrosklerosering er en kosmetisk behandling som brukes for å behandle sprengte blodkar på bena. Behandlingen innebærer å injisere en spesiell væske i de berørte blodårene, som fører til at karene krymper og gradvis forsvinner.

Mikrosklerosering er en skånsom og ikke-invasiv behandling som gir synlige resultater i løpet av få uker. Behandlingen er spesielt effektiv for å behandle sprengte blodkar på bena.

Mikrosklerosering er en relativt smertefri behandling som kan utføres på en poliklinisk basis. Vanligvis er det ingen nedetid, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

Det er viktig å velge en erfaren kosmetisk behandler for mikrosklerosering for å sikre at behandlingen utføres riktig og for å oppnå de beste resultatene. Din behandler vil gi deg råd om hva du kan forvente under og etter behandlingen, samt eventuelle forholdsregler du må ta.

Samlet sett er mikrosklerosering en effektiv behandling for å behandle sprengte blodkar på bena. Det er en enkel og skånsom behandling som gir synlige resultater raskt, og kan hjelpe deg med å oppnå en jevnere og mer jevn hudtone på bena.

bottom of page