G-68LZJG9TQB
top of page

Profhilo

Behandlingstid

30 Min

Ingen nedetid

Små hevelser lokalt. Går over i løpet av 24 t.

Tilbake på jobb

Neste dag

Varighet av resultater

6-12 Mnd

Resultater

2 uker etter 3. behandling

Bedøvelse

Nei

Profhilo

Profhilo er en injeksjonsbehandling som injiseres rett under det øverste hudlaget. Produktet har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre og brukes til behandling av slapp hud.

 

 

En behandling med Profhilo øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i at huden føles glattere og fastere. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre. Våre dyktige kosmetiske sykepleiere vil hjelpe deg å sette sammen en behandlingsplan som er tilpasset din hud, og dine ønsker.

 

Hvilke områder kan behandles med Profhilo?

 • Ansikt

 • Hals

 • Bryst

 • Hender

 • Armer

 • Knær

 • Mage

 • Hvor mange behandlinger trenger jeg?

  Du vil se resultater etter bare én behandling, men det anbefales to behandlinger for et enda bedre resultat.

  Vi anbefaler ny behandling etter 6-12 måneder.

  En behandling med Profhilo passer også godt å utføre i kombinasjon med en PRX-peeling.

  Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

  Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

  Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

  Behandling 1 gang fra 3900,- Profhilokur 2 behandlinger (anbefales) fra 7800,-

  bottom of page