G-68LZJG9TQB
top of page

SkinBetter Science

skinbetter science logo

Skinbetter Science er en klinisk hudpleieserie som setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie. Fokuset er på kliniske, sikre resultater og pasientenes erfaring, samtidig som de leverer vitenskapelig avanserte formler i sitt produktspekter gjennom banebrytende teknikker. Alle produktene har dokumentert kliniske studier med før/etter bilder.

Avanserte kliniske hudpleieprodukter med uovertruffen effekt, sikkerhet og eleganse som samtidig gir en luksuriøs forbrukeropplevelse. Skinbetter Science tilbyr prisbelønte, klinisk beviste, effektive og elegante hudpleieprodukter. Et produkt kan gi bemerkelsesverdige resultater; To til tre Skinbetter-produkter kan endre måten du opplever huden din på.

Hos oss kan du bestille alle produkter fra Skinbetter Science. Vi sender fraktfritt ved ordre over 1500,- i hele Norge!

For eksisterende kunder

For eksisterende kunder som har kjøpt produkter fra Skinbetter Science i vår klinikk tidligere: Lag en profil i nettbutikken og sendt oss en epost (kontakt@hudagenten.no eller SMS (99442684). Du får da tilgang til å bestille produktene i nettbutikken.

For nye kunder

Lag en profil i nettbutikken og bestill en videokonsultasjon. Konsultasjonen er gratis og uforpliktende. Våre sykepleier vil gi deg råd og anbefalinger om produktene. Etter konsultasjonen kan du få tilgang til å bestille dine produkter på nett. Du kan vanligvis få en videokonsultasjon med en gang eller innen 30 minutter mellom kl. 9 og kl. 21 ma-lør.

Bestill gratis videokonsultasjon her.

bottom of page