G-68LZJG9TQB
 
Injeksjonskosmetikk

Leppeinjeksjon med fillere

Behandlingstid

60 Min

Nedetid

Blåmerker, hevelser

ca 1-2 uker

Tilbake på jobb

5-7 dager

Varighet av resultater

Kan gjentas hver 3-6 med

Resultater

4-9 mnd

Bedøvelse

Lokal anestesi

Leppefiller med Restylane

 

Leppefiller med Restylane 

 

hudagenten leppeinjeksjon
hudagenten zoom out

Dermalux bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Du kan velge mellom blått lys (mot akne), rødt lys (antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon, stress og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

hudagenten zoom inn

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiaging effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp.

  • Lyset stimulerer cellefornyelse

  • Lyset roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød

collapse
  • Dermalux LED Lysbehandling bruker unike kombinasjoner av klinisk bevist blå, rød og infrarødt lys for å øke kollagenproduksjonen, øke hydrering, berolige rødhet og irritasjon og hjelper mot bakterier. De hudforbedrende prosessene fortsetter selv etter at behandlingen er avsluttet.

expand
collapse

1500,- for 30 min