G-68LZJG9TQB
top of page
Hydrafacial behandling

Hydrafacial

Behandlingstid

30 Min

Ingen nedetid

0

Tilbake på jobb

Samme dag

Varighet av resultater

Må gjentas hver 4 uke for å opprettholde cellefornyelsen

Resultater

Kontinuerlig

Bedøvelse

Nei

Hydrafacial er en revolusjonerende ansiktsbehandling som renser, eksfolierer og fukter huden samtidig. Behandlingen bruker en spesiell vakuumteknologi til å rense ut porene og fjerne døde hudceller, etterfulgt av en skånsom syrepeeling som forbedrer hudens tekstur og glød.

Etter rensingen påføres en spesiell fuktighetsgivende serum som inneholder hyaluronsyre, peptider og antioksidanter for å gi næring og fukte huden, noe som kan bidra til å redusere fine linjer og rynker.

Hydrafacial er en skånsom og effektiv behandling som passer for alle hudtyper og kan bidra til å behandle en rekke hudproblemer, inkludert tørrhet, akne, fine linjer og pigmentering.

Fordi behandlingen er skånsom og ikke-invasiv, er det vanligvis ingen nedetid, og resultatene er synlige umiddelbart. For å oppnå de beste resultatene, anbefales det å gjenta behandlingen regelmessig.

Samlet sett er Hydrafacial en enkel og effektiv måte å forbedre hudens utseende på og behandle ulike hudproblemer. Det er viktig å velge en erfaren kosmetisk behandler som kan tilpasse behandlingen til din spesifikke hudtilstand og behov for å oppnå de beste resultatene.

 

bottom of page