G-68LZJG9TQB
top of page
Ansiktsbehandling

Hudfornyende peel

Behandlingstid

60 Min

Nedetid

Flassing, rødhet. Kan ta opp til en uke

Tilbake på jobb

5-7 dager

Varighet av resultater

Kan gjentas hver uke/3 uke til oppnåelse av ønsket resultat.

Resultater

6-12 mnd

Bedøvelse

Ingen

Kjemiske peelinger er en populær og effektiv måte å forbedre hudens utseende på. Det er ulike typer kjemiske peelinger, og valg av type vil avhenge av hudtilstand og ønsket resultat.

Overflatebehandlinger kan hjelpe med å bekjempe fine linjer, solskader, urenheter og forbedre hudens tekstur og glød. Dypere peelinger kan bidra til å redusere pigmentering, arr, og andre hudproblemer.

Målet med en kjemisk peeling er å fjerne det øverste laget av døde hudceller for å avdekke en friskere, glattere og mer ungdommelig hudoverflate. Det er viktig å velge riktig type peeling og å følge instruksjonene til din kosmetiske behandler nøye for å oppnå de ønskede resultatene og for å unngå bivirkninger.

Noen vanlige typer av kjemiske peelinger inkluderer glykolsyre, salisylsyre og trikloreddiksyre (TCA) peelinger. Glykolsyre peelinger kan hjelpe med å forbedre hudens glød og redusere fine linjer. Salisylsyre peelinger kan være nyttig for å behandle akne og hudormer, mens TCA peelinger kan bidra til å redusere pigmentering og arr.

Samlet sett er kjemiske peelinger en effektiv måte å forbedre hudens utseende og behandle ulike hudproblemer. Det er viktig å velge en erfaren kosmetisk behandler som vil kunne gi råd om hvilken type peeling som passer best for din hudtilstand og for å følge instruksjonene nøye for å oppnå de ønskede resultatene.

bottom of page