SkinCeuticals

IMG_1415.jpg

SkinCeuticals er avansert, vitenskapelig basert hudpleie med fokus på å forbedre hudens velvære. 
SkinCeuticals begynte med revolusjonerende og omfattende forskning på antioksidanter. Antioksidantserumene våre har en høy konsentrasjon av rene aktive stoffer og har dokumentert optimal penetrasjon av huden. De er resultatet av flere tiårs forskning som har ført til banebrytende gjennombrudd innen bruk av antioksidanter.
Vår vitenskapelig dokumenterte hudpleie er formulert i USA, og brukes av dermatologer, plastikkirurger og skjønnhetsklinikker i profesjonelle ansiktsbehandlinger, og kompletterer estetiske behandlinger ved hjelp av daglig hudpleie. Vi utvikler produktene våre for å forebygge og korrigere alderstegn, samt for å beskytte og bevare frisk hud.
Vår integrerte hudpleieteknologi dreier seg om troen på at en nøyaktig kombinasjon av profesjonelle behandlinger og en avansert hudpleierutine for hjemmebruk er den perfekte oppskriften på sunn hud med et mer ungdommelig utseende. Av den grunn utvikler vi bare hudpleie med maksimal effekt, som er et supplement til profesjonelle behandlinger for et enda bedre resultat.

Skreddersy ditt hudpleieprogram

skin-ceuticals-simply-clean-gel-cleanser

Cleanse

skin-ceuticals-ce-ferulic-30ml-2414-101-

Prevent

skin-ceuticals-ha-intensifier-30ml--2414

Correct

SkC_Protect_SheerMineralUVDefense_50ml_6

Protect