G-68LZJG9TQB
top of page
hudagenten ledlys

Dermalux Flex Led

Behandlingstid

30 Min

Ingen nedetid

0

Tilbake på jobb

Samme dag

Varighet av resultater

Må gjentas hver 4 uke for å opprettholde cellefornyelsen

Resultater

Kontinuerlig

Bedøvelse

Nei

VAKKER HUD MED LED LYS

 

Dermalux Flex LED lys er siste teknologi og helt ny i Norge. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse. Etter behandling med LED lys kan hudcellene fornye seg opptil 200% raskere!

 

hudagenten ledlys

Hva er Dermalux Led? Dermalux bruker klinisk dokumenterte bølgelengder til å stimulere kollagenproduksjonen, roe ned rødhet, irritasjon og drepe aknebakterier. Lyset stimulerer en rekke hudforbedrende prosesser, som fortsetter i en periode etter behandling. Du kan velge mellom blått lys (mot akne), rødt lys (antiage), infrarødt lys (mot inflammasjon, stress og muskelsmerter) eller en kombinasjon av disse tre.

Hvordan virker det? Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød ! Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiaging effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp. Lyset stimulerer cellefornyelse Lyset roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød

Hva er fordelene? Dermalux LED Lysbehandling bruker unike kombinasjoner av klinisk bevist blå, rød og infrarødt lys for å øke kollagenproduksjonen, øke hydrering, berolige rødhet og irritasjon og hjelper mot bakterier. De hudforbedrende prosessene fortsetter selv etter at behandlingen er avsluttet.

Hva koster behandlingen? 1500,- for 30 min

bottom of page