G-68LZJG9TQB
top of page

PRX-T33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En peel uten flassing, finnes det? Ja det gjør faktisk det.

Vi snakker om PRX-T33, den nye generasjonens TCA-peel som har blitt enormt populær, da den i prinsippet ikke innebærer noen restitusjonstid. Vi er mange som har omorganisert våre sosiale kalendere for å unngå å dukke opp med et rødt, flassende ansikt på for eksempel jentemiddagen.

I en hektisk hverdag er det mange som leter etter en behandling som gir fantastiske resultater på kort tid med så lite “nedetid” som mulig. PRX-T33 kan tilby alt dette, og det er sannsynligvis også en av grunnene til at behandlingen er blitt så populær blant internasjonale influencere og kjendiser.

Så hvordan fungerer PRX-T33?

Som du kanskje allerede har forstått, er ikke PRX-T33 et klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet.

Behandle og ta vare på forsømte områder

Med ansiktet konstant utsatt for sol, forurensning og en hektisk hverdag, er det vanlig at det er mye fokus på ansiktet når vi snakker om medisinske hudpleiebehandlinger. Det samme gjelder PRX-T33 og du får fantastiske resultater i ansiktet, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Dermapen eller Prophilo

Derimot glemmer mange at også hendene våre er ekstremt utsatte i vårt daglige liv. Hender, men også hals og bryst med tynn hud som ellers kan være vanskelig å behandle, reagerer veldig bra på PRX-T33 peeling.

Her jobber man for å motvirke sol- og aldersflekker, samtidig som peelingen også gir resultater som hydrert og spenstig hud.

 

 

 

 

 

 

Når ser jeg resultater etter behandling med PRX?

Som vi har nevnt, er en av de store fordelene med PRX-peel at du faktisk ikke “peeler” eller flasser. De aller fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å måtte bekymre seg for sitt utseende (enkelte kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent).

Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere stramming og fuktet hud.

Resultatene av en PRX-T33 behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med behandlinger sammen med din sykepleier.

Hva koster PRX-T33?

En behandling med PRX koster 1990 kr inkl. mva. Mange velger å ta en kur med flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat, mens flere pasienter føler seg fornøyde etter en behandling.

Bestill en konsultasjon med vår sykepleier for å finne ut om og hvordan PRX-T33 fungerer for deg.

For mer informasjon, kontakt oss eller book en konsultasjonstime. 

Du kan også bestille behandlingen via vår nettbooking. Du finner PRX under “medisinske hudbehandlinger”

før og etter prx
prx behandling

PRX-T33         30min    kr 1990,-          Bestill time her

bottom of page