Diamantsliping

March 04, 2020

Diamantsliping og Krystallsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon. Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.

Hudagenten Signaturbehandlinger

February 09, 2020

Hudagenten har satt sammen kombinasjonsbehandlinger som gir de fineste resultatene!

Restylane

January 14, 2020

I over 20 år har Restylane stått for pålitelige resultater og dokumentert trygghet. Restylane er synonymt med naturlig eleganse og får deg til å se bra ut og føle deg bra. Det brede Restylane-sortimentet av dermale fillere, Skinboosters og hudpleieprodukter er utviklet spesielt for å gjenopprette, friske opp og forbedre huden din og gi deg et ungdommelig utseende.

3 trinn til oppstramming og fornyet glød!

October 11, 2019

OxyGeneo er en komplett hudpleiemaskin som gir huden din en superfacial da den tilbyr det nyeste innenfor moderne hudpleieteknologi. Oxygeneo er veien til en sunn, spenstig og ungdommelig hud. 

PRP- PERSONALISED CELL THERAPY

May 14, 2019

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma. På folkemunne blir behandlingen kalt for " Vampyr-therapy" og "Dracula-therapy".  Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Dette er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans.

​Kjendiser som  Angelina Jolie, Kim Kardashian er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen! 

Neostrata Glykol peels

March 22, 2019

Vitenskapelig avansert og klinisk testet hudpleie

NeoStrata er vitenskapelig avansert, klinisk testet hudpleie anbefalt av hudleger. Produktserien gjenoppretter hudens balanse, forbedrer hudkvaliteten og gir synlige resultater.

NeoStratas produkter har god effekt på mange ulike hudtyper og hudproblemer:

  • For tidlig aldret / solskadet hud

  • Tørr, gusten og dehydrert hud

  • Fine linjer og rynker

  • Pigmentflekker

  • Akne / fet hud som lett får kviser

.

MeLine Pigmentbehandling

April 21, 2018

Dokumentert behandling av pigmenteringer og fregner som fjerner og reduserer flekker. Ved bruk av hjemme-produktene sammen med behandling i klinikken oppnår man svært gode resultater.

HYDRAFACIAL

April 21, 2018

HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Den tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, hyperpigmentering og brune flekker.

Rynkebehandling

April 21, 2018

Alle ønsker å se opplagte og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene kan bidra til man kan se eldre, «strenge» eller irriterte ut. Vistabel er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3–5 måneder.

Liquid Facelift

April 21, 2018

Hva er Liquid Facelift ?

 

Ved Liquid Facelift benytter vi en kombinasjon av Botox og hudfillere til å konturere og forme ansiktsstrukturen. Det kalles også: ikke-kirurgisk ansiktsløftning. Gode visuelle ferdigheter er en av hovedkomponentene som brukes til å evaluere ansiktsstrukturen. Botox og hudfillere brukes til å løfte og fylle ut det ønskede området. Dette resulterer i et oppfrisket ansikt, uten arr.

Hengende øyelokk, poser under øyne eller slapp hud?

April 21, 2018

Fom. 26.01 kan vi som eneste klinikk i Lofoten tilby blepharoplasty. Oppstramming av hengende øyelokk med umiddelbare resultater. 

Shellac

April 21, 2018

Nyhet hos oss! Shellac er en av de mest populære gele lakk systemene pga. sine vakre farger! Shellac holder i opp til 3 uker og er enkel å fylle på.

Dermapen

April 21, 2018

Dermapen  reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!
En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Fotbehandlinger

April 21, 2018

Fotterapeuter er først og fremst utdannet til å behandle helseplager relatert til føttene, men vi gir også pleie. Fotterapeuter er autorisert helsepersonell. Du tenger ikke ha problemer med føttene før du oppsøker oss. Du kan forebygge helseplager i føttene samtidig som du nyter velværet ved fotpleie.

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 HUDAGENTEN MEDISPA LOFOTEN