G-68LZJG9TQB
top of page

Chemist Confessions

Chemist confessions logo

FRA GRUNDERNE

 

 

Vi to møttes på jobb mens vi jobbet som hudpleieformuleringskjemikere for et internasjonalt skjønnhetskonglomerat. Som avlukkekompiser med samme (forferdelige) humor, ble vi raske venner og delte lignende frustrasjoner om skjønnhetsindustrien. Etter å ha forlatt våre bedriftsroller, opprettet vi hudpleievitenskapsbloggen Chemist Confessions, usikker på om noen ønsket å høre kjemikernes perspektiv.

 

Med organisk grep og oppmuntring fra våre tidligste følgere, bestemte vi oss for å ta på oss Chemist Confessions som et fulltidsarbeid og utvide til hudpleieløsninger. På slutten av dagen føler en kjemiker seg litt tom når vi ikke kan formulere oss. Som en pedagogisk plattform og hudpleielinje er vår misjon todelt:

 

1. Styrk forbrukerne med tilgjengelig naturvitenskapelig utdanning for å bidra til å skape orden i hudpleieområdet ved å gjøre hudvitenskap morsomt og tilgjengelig for alle.

 

2. Gi brukervennlige hudpleieløsninger for å hjelpe hudpleiebrukere å eie rutinene sine og til slutt løse behovshull i hudpleielandskapet.

 

Så enten du er en tapt nybegynner eller en erfaren hudpleieentusiaster, håper vi arbeidet vårt kan hjelpe deg med å sette litt logikk i hudpleiereisen din. Og som alltid, ta kontakt med oss ​​med eventuelle brennende hudpleiespørsmål!

 

-Dine vennlige kjemikere,

 

Gloria og Victoria

bottom of page