Velkommen

        til

Medisinsk kosmetiske behandlinger

Nyheter

Les om våre signaturbehandlinger!

Feel Fresh!

 
Medisinsk hudpleie
Medisinsk fotpleie
Hårfjerning
Rynkebehandling

Våre produktserier

 
 • SKINCEUTICALS

  SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens sunnhet. De arbeider dedikert med dette og deres løfte er enkelt - de leverer avansert hudpleie med utgangspunkt i vitenskap. SkinCeuticals er etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende antioksidantforskning. Deres meget potente formuleringer består av rene, aktive ingredienser som er klinisk bevist å ha en effekt og trenger optimalt inn i huden. 

  SKINCEUTICALS_GLYCOLI_RENEW_CLEANSER_NCA
 • HELIOCARE

  Få solprodukter på markedet kan skilte med et like godt vitenskapelig grunnlag og like avanserte teknologier. Produktene er fremstilt i henhold til kvalitetsstandarden for legemidler.

  heliocare_360_watergel_bottle__3jpg.jpg
 • NOON Aesthetics

  NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.

  lacto-10-1355.jpg.webp
 • NEOSTRATA

  NeoStrata er et dermatologisk utviklet hudpleiemerke som anbefales av hudpleieeksperter og plastiske kirurger verden over. Merket tilbyr et komplett system av behandlinger og vitenskapelig utviklede, høyeffektive hudpleieprodukter med AHA- og PHA-syrer, kombinert med nye innovasjoner som NeoGlukosamin og Aminofil, i tillegg til velkjente ingredienser som peptider, retinol, antioksidanter og ulike planteekstrakter.

  skin-active-matrix_support_spf30_new-2.j
 • SKINBETTER SCIENCE

  Skinbetter Science er banebrytende og prisbelønte produkter med synlige resultater som er enkle og trygge å bruke.

  alpharet-overnight-cream-30ml-4764.png.w
 • OBAGI MEDICAL

  Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud.

  proc_serum20_new.jpg

KUNDEOMTALER

Som kunde hos Lena opplever jeg å få skreddersydd behandling for min hud som har vært et problem for meg over mange år. Føler meg godt ivaretatt både før, under og etter behandling. Det som gjør det lille ekstra er at jeg ikke har opparbeidet falske forhåpninger om mirakelkur, men sitter med en opplevelse av å ha oppnådd mirakler likevel! Anbefales på det varmeste!

Lena er fagleg dyktig, og trygg på arbeidet sitt. Hos henne er du i svært gode hender!

Ellisiv Bræin, Tannlege

Jeg kan bare anbefale Lena på det varmeste! Hun er kjempe-dyktig, sympatisk og behagelig å være hos, og det er tydelig hun elsker jobben og ønsker kun det beste for sine kunder
Hun bruker også veldig gode produkter som f.eks Exuviance. Kjempefornøyd!

Linda Abrahamsen, Treningsinstruktør

Kristine Keysan, Sykepleier 

 

Kontakt oss

Storgata 5-8370 Leknes

Mob: 99442684 E-post: kontakt@hudagenten.no

Åpningstider:

Man-Fre:10.00-16.00