G-68LZJG9TQB
top of page

SkinCeuticals-Korrigere

skinceuticals correct

Skinceuticals er et hudpleiemerke som tilbyr et bredt spekter av produkter for ulike hudproblemer. "Correct"-linjen fra Skinceuticals inkluderer en rekke produkter som er spesielt formulert for å hjelpe til med å korrigere ulike hudproblemer, som misfarging, fine linjer og ujevn tekstur. Her er noen eksempler på produkter fra Skinceuticals Correct-linjen:

  1. Discoloration Defense: Et serum formulert for å bidra til å redusere forekomsten av mørke flekker, ujevn hudtone og misfarging. Den inneholder en kombinasjon av ingredienser som kojinsyre, tranexamsyre og niacinamid for å målrette mot hyperpigmentering.

  2. Retinol 0.5 Refining Night Cream: En nattkrem som inneholder 0,5 % ren retinol, en ingrediens kjent for å bidra til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Den inneholder også andre ingredienser som glyserin og dimetikonol for å bidra til å fukte og jevne ut huden.

  3. C E Ferulic: et kraftig antioksidant serum som inneholder vitamin C, E og Ferulic acid. Det bidrar til å beskytte huden mot miljøskader, og det hjelper også til å forbedre utseendet på fine linjer og rynker, fasthet og generell hudtone.

  4. Phloretin CF: er et kraftig antioksidant serum som inneholder Phloretin, vitamin C og ferulsyre. Den bidrar til å beskytte huden mot miljøskader og forbedrer synligheten av fine linjer og rynker, ujevn hudtone og tap av fasthet.

Det anbefales å bruke disse produktene etter å ha konsultert en hudpleier, da konsentrasjonen av aktive ingredienser kan variere og det er viktig å bruke de riktige produktene for din spesifikke hudtype og bekymringer.

Vær oppmerksom på at selv med profesjonelle anbefalinger bør du alltid utføre en lappetest og være forsiktig når du introduserer nye produkter til rutinen din. Og husk at de fleste hudpleieprodukter tar tid å vise resultater, så vær tålmodig og konsekvent med bruken.

 

Les og om våre andre kategorier: Forebygge - Beskytte - Fuktighet - Rens

bottom of page